Kemalpaşa


HAZIRLANIŞI

Alerjen uyarısı: Gluten, yumurta, süt ürünü (peynir) içerir.

Hazırlanışı:750 gr. şeker(4 su bardağı) ve 1 litre su(5 su bardağı) geniş bir tencere içinde ocağa konulup, şeker tamamen eriyene kadar karıştırılır. Şurup kaynamaya başladığı anda bir paket Ege Kemalpaşa tatlısı tencereye boşaltılır. Şurup tüm tatlıları kaplayacak şekilde, kısık ateşte, tahta kaşık ile ara sıra hafifçe karıştırılarak 15-20 dakika kaynatılır. Şerbet istenilen kıvama gelip, tatlılar şurubu çektiğinde tencere ateşten indirilir. Geniş bir tepsiye alınıp soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra arzuya göre üzerine tahin, kaymak, hindistan cevizi veya dondurma ile süsleyerek servis yapılır.Serin ve kuru yerde, güneşten uzak olarak muhafaza ediniz.

Sipariş Ver
  • Grup
    • Tatlı
  • ÜRETİCİ

    Rikkat Unlu Mamülleri


Diğer Görseller